ROEG! zoekt jou om te brainstormen over festival!

Maandag 21 Maart 2022
  • ROEG! kamp (Rechten: RTV Drenthe)

ROEG! is vooral online en op tv te vinden, maar hoe leuk zou het zijn als jullie een keer naar ons toe kunnen komen? Afgelopen september hielden we al het ROEG! kamp, een groot succes. Dit smaakte naar meer en zo ontstond het idee om een ROEG! festival te organiseren.

Wanneer dit plaats gaat vinden is nog niet bekend, maar we hebben wel jullie hulp nodig! Lijkt het jou leuk om mee te praten over een eventueel ROEG! festival? Dan nodigen wij jou van harte uit om deel te nemen aan een brainstormsessie. De brainstorm zal gehouden worden in het gebouw van RTV Drenthe onder het genot van een hapje en drankje.

Doe je mee?

Ben je 18 jaar of ouder en heb je zin om mee te praten, meld je dan aan! De brainstorm vindt plaats op zaterdag 26 maart om 10.00 uur in het gebouw van RTV Drenthe (Beilerstraat 30 in Assen) De verwachting is dat het ongeveer een uur zal duren. Na afloop krijg je als bedankje een leuke goodiebag mee.

Opgeven kan door een mail te sturen naar: roeg@rtvdrenthe.nl. Vermeld in de mail je naam, telefoonnummer en leeftijd. Opgeven kan tot donderdag 24 maart.

Contact
opnemen