Dit weekend in de Drentse natuur: 11 en 12 augustus

Vrijdag 10 Augustus 2018
  • In Borger staat het grootste hunebed van Nederland (foto: RTV Drenthe/Marike Goossens)

Duik jij dit weekend in de Drentse prehistorie in het Hunebedcentrum of kom je helemaal tot rust tijdens de natuuryoga? We hebben een aantal activiteiten voor je op een rijtje gezet.

Wil je weten wat er nog meer te doen is? Kijk dan in de ROEG! agenda

Natuuryoga Assen
Maak zaterdagochtend kennis met yoga in de buitenlucht. Na afloop kun je napraten met een kopje thee. De eerste les is gratis en start om 10.00 uur in het Duurzaamheidscentrum. Meer informatie over de les vind je hier.

Wandeling over het Dwingelderveld
Samen met de gids van Natuurmonumenten trek je zondagmiddag het Dwingelderveld over. De gids vertelt over de natuurontwikkeling in het gebied en natuurlijk komen de seizoenen aan bod, met de planten en dieren die daar bij horen. De wandeling start om 14.00 uur. Lees hier meer informatie.

Dag van het Hunebed
Het hunebedcentrum zet zondag de hunebedbouwers centraal tijdens de Dag van het Hunebed. Er zijn activiteiten voor jong en oud en tijdens een wandeling leer je meer over de geschiedenis van de hunebedden. Hier vind je meer informatie.

Zoek je meer wandel- of fietsroutes of andere uitstapjes in de Drentse natuur? Je vindt ze op de Facebookpagina Op pad in de Drentse natuur.

Contact
opnemen