Natuurboek van de week: het grote voorleesboek van Vos en Haas van Sylvia vanden Heende

  • Zelf lezen of voorgelezen worden? Het kan allebei met Vos en Haas (foto: Pixabay)

Alle kinderen in Nederland hebben nu vakantie en het is nog prachtig weer ook. Lekker weer om te zwemmen, maar als je dan even op je handdoek wilt liggen kun je ook lekker lezen of je laten voorlezen door je vader, moeder, opa of oma. In de zomervakantie kiezen we elke week een boek voor je uit. Deze week is dat Het grote voorleesboek van Vos en Haas van Sylvia vanden Heende.

Vos is dol op lekker eten en eigenlijk een beetje te dik. Haas is heel slim. Hun buurman Uil is ook slim maar vind lezen ook wel een beetje moeilijk. Samen beleven ze allerlei avonturen in het bos.

Het grote voorleesboek van Vos en Haas is een voorleesboek en het lievelingsboek van ROEG!-boswachter Evert Thomas. Maar er zijn niet alleen voorleesboeken van Vos en Haas, er zijn ook boeken die je zelf kunt lezen. Ga maar eens kijken in de bieb.

Over de schrijver

Sylvia vanden Heende is een Vlaamse kinderboekenschrijfster die opgroeide in West-Vlaanderen. Bekend werd ze met de boeken over Vos en Haas, maar de meeste boeken van Vanden Heende gaan over dieren.

 

Contact
opnemen