Agenda: Zomerwandeling: in verbinding met je natuur

Op 15 juli 2022 van 19.00 tot 22.00 in

Een zomeravond-wandeling door het bos en over de hei. Met de lome warmte om en in je, vertraag je als vanzelf en daardoor zie en hoor je meer. Wat ritselt daar? Wanneer gaan de vogels slapen en worden de vleermuizen actief? Hoe verandert de sfeer als de avond plaatsmaakt voor de nacht en hoe reageer je daarop … Je ervaart je verbinding met de natuur, de verbinding met jé natuur.

Al wandelend op de Hondsrug voelen we ons verbonden met de oeroude grond onder onze voeten en met de planten en dieren met wie we dit gebied delen. We lopen deels in stilte en laten ons verrassen door wat de natuur deze avond met ons wil delen. Onderweg nemen we de tijd voor een meditatie of een mijmering en we doen oefeningen waarmee je contact maakt met de natuur – en de natuur met jou. Vanuit de rust, de balans en het onvoorwaardelijk oké zijn leer je je innerlijke kompas kennen en herkennen, en je ervaart dat je op dat innerlijke kompas kunt vertrouwen. Dit draagt bij aan (zelf)inzicht, (zelf)vertrouwen en innerlijke kalmte, en je voelt je steeds meer thuis in de natuur.

Buitencentrum Boomkroonpad organiseert de In verbinding met je natuur-wandelingen samen met Gabriëlle Kuijer van Intuitive Trails.

Foto: Staatsbosbeheer

Gegevens

Datum:
15 juli
Tijd:
Van 19.00 tot 22.00
Kosten:
€19,50 per persoon, inclusief je Eigen weg-wijzer.

Locatie

Steenhopenweg 4, 9533 PN Drouwen, Nederland

Contact

Staatsbosbeheer

Contact
opnemen