Agenda: Rondleiding kunstenaar Siemen Dijkstra in de ROEG! Hoek

Op 11 mei 2023 van 15.00 tot 16.00 in

Van 20 april tot en met 19 mei exposeert kunstenaar Siemen Dijkstra in de bibliotheek van Vledder. Siemen is een autoriteit op het gebied van kleurenhoutsneden. Als geen ander weet hij een subtiele sfeer neer te zetten vol kleurnuances en met een grote rijkdom aan details. Zijn liefde voor de natuur vertaalt hij in intieme panorama's van bomen, bladeren en rimpelend water.

Kunstenaar Siemen Dijkstra geeft een rondleiding langs zijn werken in de bibliotheek van Vledder en vertelt over zijn werkwijze, inspiratie en band met de Drentse natuur.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het werk van Siemen Dijkstra en wil je meer weten over kunst en kunstenaar? Geef je dan op voor een rondleiding langs zijn werken in de bibliotheek via deze link of in de bibliotheek.

Deze activiteit wordt georganiseerd in het kader van de pop-up ROEG!-Hoek, die van 24 april tot 22 mei is ingericht in Bibliotheek Vledder. ROEG! is een samenwerking met RTV Drenthe en natuurorganisaties om de Drentse natuur in het zonnetje te zetten.

Werk van Siemen Dijkstra

Gegevens

Datum:
11 mei
Tijd:
Van 15.00 tot 16.00
Kosten:
€ n.v.t.

Locatie

Lesturgeonplein 20, 8381 BX Vledder, Nederland

Contact

Bibliotheek Vledder

Contact
opnemen