Agenda: Krokuswandeling met gids op landgoed Overcingel

Op 2 maart 2024 om 14.00 - 15.00 in


In de geest van de vorige eigenaar van landgoed Overcingel, de heer van Lier Lels, wordt elk jaar de tuin van het landgoed opengesteld tijdens de bloei van de krokussen. 

Daarnaast is het mogelijk om een wandeling met een gids door de tuin te maken. De gids brengt u langs de mooiste plekken en vertelt onderweg over de geschiedenis en de bijzonderheden, waarbij vaak stil wordt gestaan bij de bloeiende krokussen. De renovatie van het huis is in volle gang en tijdens de laatste stormen zijn er monumentale bomen gesneuveld, het landgoed ziet er dit jaar dus iets anders uit. 

De wandelingen met gids zijn op: 24 februari, 2 maart en 7 maart en 9 maart en starten telkens om 14.00 uur, voor het hek bij landgoed Overcingel, Oostercingel 27, Assen. Aanmelden is niet nodig, een vrijwillige bijdrage voor landgoed Overcingel wordt op prijs gesteld.

De tuin is met een geldige wandelkaart het hele jaar te bezoeken. Tijdens kantooruren is deze bij het kantoor aan de Kloosterstraat 5 in Assen af te halen. Voor de kaart wordt een vrijwillige bijdrage van 1 euro per kaart gevraagd. De wandelkaart is een jaar lang geldig (voor het hele gezin).

Gegevens

Datum:
2 maart
Tijd:
14.00 - 15.00
Kosten:
€ n.v.t.

Locatie

Overcingellaan 27, 9401 LA Assen, Nederland

Contact

Stichting Het Drentse Landschap

Contact
opnemen