Win: nieuw boek De zeearend

  • Het nieuwe boek over zeearenden (Rechten: Atlas Contact)

Het nieuwe boek van Nienke Beintema is onlangs verschenen. In De zeearend lezen we over de succesvolle opmars van de 'vliegende deur' en over spectaculaire ontmoetingen met deze imposante vogel. Doe mee met de win-actie en wie weet ontvang jij een exemplaar!

Terwijl de natuur onder druk staat, breiden de zeearenden zich uit. Hoe is dat mogelijk? Beintema is bioloog en wetenschapsjournalist, in haar boek gaat ze op zoek naar een antwoord op deze vraag. Het is het negentiende boek uit de Vogelserie van uitgeverij Atlas Contact. ROEG! ging met haar naar de zeearenden die bij het Zuidlaardermeer leven.

Win!

Heb jij eens de kans gehad om een zeearend, of andere grote roofvogel te fotograferen? Stuur voor 4 maart '21 jouw foto naar roeg@rtvdrenthe.nl en maak kans op het boek De zeearend van Nienke Beintema. Omschrijf daarbij in maximaal 100 woorden jouw ontmoeting met de vogel. Uit de inzendingen wordt een winnaar gekozen door de jury, bestaande uit Beintema en de ROEG!-redactie.

Let op: blijf ook bij het fotograferen op de paden, verstoor de dieren niet. Het broedseizoen is voor sommige vogels al begonnen, ga daarom met respect voor de natuur de natuurgebieden in.

Contact
opnemen