Dit weekend in de Drentse natuur: 15 en 16 februari

  • Dit weekend in de Drentse natuur: 15 en 16 februari (Rechten: Pixabay)

Laat je niet weerhouden door het grauwe weer en ga op pad in de Drentse natuur. Ook dit weekend is er weer van alles te beleven.

Houd wel de weersverwachting in de gaten, het kan hard gaan waaien. Als storm Dennis door de bossen raast is een boswandeling uiteraard niet aan te raden.

Wil je weten wat er nog meer te doen is? Check dan de ROEG!-agenda.

Wandeling Bonnerklap

Wil je meer weten over de flora en fauna in het Hunzedal? Ga dan zaterdag op pad met een gids door de Bonnerklap, een bijzonder gebied in het Hunzedal. Meer informatie kun je hier vinden.

Laarzenexcursie Kloosterveld

Voorkom natte voeten en trek je laarzen aan tijdens deze excursie. Het Kloosterveld is in de winter een erg nat gebied en zonder laarzen bijna niet begaanbaar. Ontdek zaterdagmiddag dit bijzondere gebied samen met een gids. Meer informatie vind je hier.

Wandeling Dwingelderveld

Haal zondag een frisse neus met deze ontdekkingstocht door Nationaal Park Dwingelderveld. De boswachter vertelt je alles over dit gebied. Neem je verrekijker mee en kom meer te weten over dit Nationaal Park. Meer informatie vind je hier.

Op zoek naar wandel- of fietsroutes of andere uitstapjes in de Drentse natuur? Je vindt ze op de Facebookpagina Op pad in de Drentse natuur.

Contact
opnemen