Vacature: projectleider/contentmanager voor ROEG!

Gevraagd door roeg op 13 december om 14:53 uur

Sinds ruim vijf jaar maakt RTV Drenthe samen met Staatsbosbeheer het TV-programma ROEG! over Drenthe en de Drentse natuur. Rond het TV-programma ROEG! is een onlineplatform gebouwd, waarin naast RTV Drenthe en Staatsbosbeheer ook Stichting Het Drentse Landschap en andere (natuur-)organisaties participeren. ROEG! is daarmee het natuurplatform van Drenthe geworden.

we zijn op zoek naar een enthousiaste

projectleider/contentmanager m/v
36 uur per week 

die met de redactie van RTV Drenthe en de verschillende partners wil werken aan de verdere opbouw van het platform én het vergroten van het bereik van ROEG!
Als projectleider/contentmanager ben je verantwoordelijk voor de content en de distributie via de website en de sociale mediakanalen. Je werkt nauw samen met de redacteur/verslaggever en presentator van het TV-programma ROEG!

Wij zijn op zoek naar iemand met een relevante HBO-opleiding die weet van aanpakken, goed kan samenwerken maar zeker ook zelfstandig zaken op kan pakken, creatief is en het experiment niet schuwt. Je bent in staat content te verzamelen bij de partners of op stimulerende wijze dit te organiseren. De ideale kandidaat heeft ruime ervaring met online en sociale media, snapt hoe je verhalen maakt die voor een breed publiek aantrekkelijk zijn en is in staat om een community te bouwen en te onderhouden. Journalistieke ervaring is een pré.
Vanzelfsprekend heb je grote affiniteit met Drenthe, de natuur, erfgoed en cultuurhistorie. Bij voorkeur beheers je de Drentse taal en heb je een netwerk in de 'groene wereld'.

Het salaris en de arbeidsvoorwaarden worden vastgesteld conform de omroep CAO. Het betreft een aanstelling voor een jaar.

Meer informatie over deze vacature wordt graag verstrekt door Eindredacteur Marieke Rosier, telefoonnummer 0592-338080.

Heb je interesse in deze functie mail dan je sollicitatie + CV voor 5 januari 2019 naar de afdeling P&O.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Geschreven door roeg
op 13 december om 14:53 uur

Contact
opnemen