Vacature: (Junior) Communicatiemedewerker bij Het Drentse Landschap

Gevraagd door Het Drentse Landschap op 29 januari om 10:24 uur

Stichting Het Drentse Landschap zet zich al 85 jaar in om alles wat Drenthe tot Drenthe maakt, te beheren en te behouden. Als provinciale trustorganisatie hebben wij inmiddels de zorg over bijna 9.000 hectare natuur, 300 gebouwen, 22 hunebedden en vele archeologische objecten. Wij doen dit mooie werk met 42 betrokken medewerkers en een team van ruim 350 vrijwilligers, vanuit verschillende locaties in Drenthe.

Binnen het team communicatie (vijf medewerkers) is ruimte voor een:

(junior) Communicatiemedewerker (32 – 37 uur per week)

Wat ga je doen?
– Als belangrijkste taak ga je je bezighouden met het beheren en (door)ontwikkelen van online media (diverse websites) en social media kanalen.
– Je levert een bijdrage in de volle breedte van het communicatievakgebied: uiteenlopende teksten en nieuwsberichten schrijven en/of redigeren.
Het team werkt veel samen met collega’s van de teams Natuur en Landschap en Monumenten en Erven en met medewerkers van onze samenwerkingspartners van het Duurzaamheidscentrum Assen en Landschapsbeheer Drenthe.

Het Drentse Landschap zoekt:
- een enthousiaste collega om ons team te versterken.
- Je hebt minimaal een MBO⁺ communicatie- of marketing opleiding en je hebt aantoonbare ervaring met online communicatie en sociale media voor bedrijven.
- Je weet bovendien de mogelijkheden van SEO, SEA en sociale media optimaal te benutten voor onze organisatie.
- Je hebt affiniteit met natuur, landschap en cultureel erfgoed in Drenthe.
- Je hebt een vlotte pen.
- Je bent proactief, zeer communicatief (mondeling & schriftelijk) en vindt het prettig zelfstandig te werken.
- Je combineert creativiteit met nauwkeurigheid.
- Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Het Drentse Landschap biedt:
Een verantwoordelijke, uitdagende functie waarbij je zowel zelfstandig als ook in teamverband werkt. Je werkt in een organisatie met een pro-actieve houding, die zich dagelijks inzet voor behoud en verbetering van de kwaliteit van Het Drentse landschap in al haar facetten.

Inschaling vindt plaats in de aanloop- of functieschaal 5, afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal € 2363,– en maximaal € 3092,– bruto per maand bij een fulltime dienstverband (37 uur/week). Er wordt een jaarcontract aangeboden. Er is ruime aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en vakinhoudelijke scholing. De CAO Bos en natuur/Landschapsdeel is van toepassing.
De standplaats is Assen, op verschillende locaties.

Zin om te solliciteren?
Stuur dan uiterlijk 10 februari 2019 je motivatie voor deze functie samen met je CV naar Arianne Lokker, HR adviseur: sollicitatie@drentslandschap.nl
De sollicitatiegesprekken staan gepland voor donderdag 14 februari 2019 in Assen.

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Paulien Zomer, hoofd communicatie a.i., 06-41864390 of p.zomer@drentslandschap.nl.

Geschreven door Het Drentse Landschap
op 29 januari om 10:24 uur

Contact
opnemen