Het Drentse Landschap zoekt vrijwilligers voor promotie

Gevraagd door Laura Smit op 26 november om 12:27 uur

Stichting Het Drentse Landschap heeft als provinciale trustorganisatie de zorg over bijna 9.000 hectare natuur, ruim 270 gebouwen, 22 hunebedden en vele archeologische objecten, zoals grafheuvels. Er werken 36 mensen bij onze stichting en er is een grote groep vrijwilligers aan de stichting verbonden.

In 2019 viert Stichting Het Drentse Landschap haar 85-jarige bestaan. In dat jaar staan tal van (extra) evenementen en activiteiten op de agenda. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die lid willen worden van het HDL-promotieteam. Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen bij de voorlichting en promotie van Het Drentse Landschap tijdens evenementen en activiteiten die vanuit Het Drentse Landschap worden georganiseerd.

Wat is voor ons een enthousiaste vrijwilliger?

Iemand die:

het plezierig vindt om met mensen om te gaan;
over goede contactuele en communicatieve vaardigheden beschikt;
proactief is en mensen durft aan te spreken;
nieuwe beschermers kan werven;
minimaal 6 dagen per jaar inzetbaar is;
bereid is om, indien nodig, met eigen vervoer, promotiemiddelen te vervoeren naar de activiteiten of evenementen-locatie;
Wat krijg je er voor terug?

een unieke vrijwilligersbaan in Drenthe;
begeleiding door de coördinator van het HDL-promotieteam;
leuke collega-vrijwilligers;
een interne opleiding;
een reiskostenvergoeding;
een WA- en ongevallen verzekering;
bedrijfskleding van Het Drentse Landschap;
een gratis lidmaatschap op het Kwartaalblad en korting en/of gratis toegang tot activiteiten en evenementen die worden georganiseerd door de stichting;
een vrijwilligersnieuwsbrief;
jaarlijks een vrijwilligersuitje;
een Drentse museumpas met gratis toegang tot bijna alle Drentse musea.
Pas jij in het profiel en lijkt het je leuk om promotiemedewerker te worden voor Het Drentse Landschap? Stuur dan je mail met je motivatie en CV uiterlijk 1 december 2018 naar Hans Colpa, communicatiemedewerker & vrijwilligerszaken: h.colpa@drentslandschap.nl. Voor extra informatie kun je eventueel bellen: tel. 0592-304171. De gesprekken vinden plaats op donderdag 6 december 2018 in Assen.

Geschreven door Laura Smit
op 26 november om 12:27 uur

Contact
opnemen