Agenda: Wandeling Zin in Herfst!

Op 12 oktober 2019 om 17.00 - 21.00 in

De herfst is een dynamisch seizoen: het is de tijd van oogsten en verzamelen, maar ook van laten waaien. Mooie, verrassend warme dagen en gure regenstormen wisselen elkaar af. Bladeren veranderen spectaculair van kleur, dieren eten hun buik rond en leggen voorraden aan voor de komende winter. Sommige vogels vertrekken, andere komen juist om de winter hier door te brengen. Tijdens deze Zin in Herfst! wandeling staan we bewust stil bij dit soort zaken. Wat merken we deze middag van de herfst? Hoe ervaar je dat en wat kun je ermee?

We starten als het nog licht is en lopen in een rustig tempo, deels in stilte. Onderweg gebruiken we onze zintuigen om de herfst te ervaren. Dat helpt om ook bij jezelf naar binnen te kijken en te ervaren wat de herfst met jou doet. Als de zon onder is, maken we ons eigen licht en warmte met een kampvuur. We nemen de tijd voor een meditatie of een mijmering en laten ons inspireren door het vuur. Zo leren we de natuur en dus onszelf een beetje beter kennen. Dat draagt bij aan ons (zelf)inzicht, (zelf)vertrouwen en innerlijke kalmte.

Gegevens

Datum:
12 oktober
Tijd:
17.00 - 21.00
Kosten:
€ 15, incl. je eigen weg-wijzer
Praktisch:

Vanaf 16 jaar en ouder. Neem evt. iets te drinken en te eten mee voor onderweg. Graag vooraf aanmelden: www.staatsbosbeheer.nl/SpiritDrenthe,

Locatie

Buitencentrum Boomkroonpad, Steenhopenweg, Drouwen, Nederland

Contact

Buitencentrum Boomkroonpad, Intuitive Trails

Contact
opnemen